Buiten koken met gemak, handige BBQ-accessoires voor kampeeravonturen. Kamperen is een geweldige manier om te genieten van de natuur en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. En wat is er nu lekkerder dan buiten koken en genieten van een heerlijke maaltijd onder de sterrenhemel? Met de juiste BBQ-accessoires wordt buiten koken nog makkelijker en leuker. In dit blog bespreken we enkele handige accessoires die niet mogen ontbreken tijdens jouw kampeeravontuur.

De veelzijdige Yakiniku

De Yakiniku is een Japanse kamado BBQ die steeds populairder wordt in Nederland. Deze keramische BBQ is ideaal voor buiten koken, omdat hij zowel kan grillen als roken. Door de dikke wanden van de Yakiniku blijft de warmte goed behouden en is hij ook geschikt voor slow cooking. Daarnaast is de Yakiniku ook nog eens een echte eyecatcher op de camping. Ben je op zoek naar een veelzijdige BBQ voor jouw kampeeravontuur? Dan is de Yakiniku zeker het overwegen waard.

Forged messen voor de echte BBQ-chef

Een goede set messen is onmisbaar voor elke BBQ-chef. Maar wist je dat er speciale messen zijn voor het bereiden van vlees op de BBQ? De Forged messen zijn gemaakt van hoogwaardig Japans staal en zijn speciaal ontworpen voor het snijden van vlees. De messen zijn scherp, stevig en liggen goed in de hand. Zo wordt het snijden van vlees op de BBQ een stuk makkelijker en preciezer. Met de Forged messen voel jij je een echte BBQ-chef tijdens jouw kampeeravontuur.

Geniet van heerlijke BBQ-gerechten op de camping

Met de Yakiniku en Forged messen ben je al goed op weg om heerlijke BBQ-gerechten te bereiden op de camping. Maar er zijn nog meer handige accessoires die jouw kampeeravontuur nog leuker maken. Denk bijvoorbeeld aan een handige BBQ-toolset, een draagbare gasbrander voor het aansteken van de BBQ en een campingtafel om al je BBQ-gerechten op te serveren. Zo wordt buiten koken met gemak een feestje en geniet je samen met je reisgenoten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.

Kortom, met de juiste BBQ-accessoires wordt buiten koken tijdens jouw kampeeravontuur een stuk makkelijker en leuker. De veelzijdige Yakiniku en de Forged messen zijn slechts enkele voorbeelden van handige accessoires die niet mogen ontbreken. Ben je benieuwd naar meer handige BBQ-accessoires? Neem dan een kijkje op BBQtime.nl voor een uitgebreid assortiment aan BBQ-accessoires voor jouw kampeeravontuur.